Onze partners

Samenwerkingspartners.

Om mensen met een chronische beperking op een goede manier te kunnen enthousiasmeren, werkte Stichting Hart in Actie samen met een aantal partners. De partners waarmee wij een structureel samenwerkingsverband hebben gehad, staan hieronder vermeld:

Wijzermetjebeperking

Haal alles uit het leven wat erin zit, ook als je een beperking hebt! Volop leven en je niet beperkt hoeven voelen, ondanks je beperking. En die beperking kan lichamelijk, geestelijk, aangeboren, niet aangeborgen of door ouderdom zijn.

10.000 STAPPEN

Om hun beweegmissie nog beter te kunnen uitdragen hebben Stg. Hart in Actie en 10000stappen.nl in maart 2014 de handen ineen geslagen. De intenties van beide landelijk opererende organisaties zijn dezelfde, namelijk mensen aan het bewegen krijgen.....

VitaValley

Op donderdag 15 mei 2014, hebben Toon Hermsen, oprichter en voorzitter van Stichting Hart in Actie, en Maarten Verkerk, bestuurder VitaValley, een intentieverklaring ondertekend voor samenwerking. Zowel Hart in Actie als VitaValley .....

 

 

 

WIE WAREN WIJ?

Wij waren een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking was o.i. het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Wij probeerden daar wat aan te doen.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT WAS ONZE MISSIE?

Wat wilde Stichting Hart in Actie

Hart in Actie wilde mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit deed zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op