Wijzermetjebeperking

Wijzer met je beperking

Haal alles uit het leven wat erin zit, ook als je een beperking hebt!

Volop leven en je niet beperkt hoeven voelen, ondanks je beperking. En die beperking kan lichamelijk, geestelijk, aangeboren, niet aangeborgen of door ouderdom zijn. Dit alles omvat een zeer grote groep van onze bevolking.Laat je niet beperken, zoek je wegen, met de juiste aanbieders. Dat is waar www.wijzermetjebeperking.nl voor staat.

Wijzermetjebeperking is dé startpagina voor mensen met een beperking, mantelzorgers, verwijzers, mensen werkzaam in de zorg én senioren. Via een zoekmachine maken wij het makkelijk om de juiste aanbieder te vinden op het gebied van sport, vrije tijd, zorg en welzijn, wonen, werk, onderwijs én meer. Naast een overzicht van aanbieders brengen we in kaart welke toegankelijke uitgaansgelegenheden er zijn, die allemaal beoordeeld kunnen worden. Naast leuke artikelen en nieuwsitems, vindt je op de site ook blogs en andere leuke weetjes.

"Voldoende sport en bewegen is zo belangrijk voor de mentale, sociale en fysieke ontwikkeling van mensen, dat het onmisbaar is in elke levensvorm"

Citaat van Esther Smeets,
Content Expertise en Opportunity Manager Wijzermetjebeperking.nl

Wijzermetjebeperking.nl is ontstaan vanuit een eigen behoefte om zoveel mogelijk informatie op één plaats te hebben, zodat het vinden van de juiste informatie minder energie en tijd kost. De tijd die je hier nu aan overhoudt kun je nu besteden aan bijvoorbeeld sport en bewegen.

Samen met Stichting Hart in Actie willen we mensen bewust maken van het belang van sporten. Het is namelijk niet alleen gezond voor lichaam. Hiermee doe je sociale contacten op, heb je een bezigheid en het is goed voor je gezondheid. Daarom steunen wij de landelijk opererende Stichting Hart in Actie ten volle.

Esther Smeets
Content Expertise en Opportunity Manager
Wijzermetjebeperking.nl

Hier is wijzermetjebeperking.nl versterkt stichting hart in actie te lezen.


Wijzermetjebeperking Diensten
Wij van wijzermetjebeperking.nl heten je welkom op de website van www.wijzermetjebeperking.nl speciaal voor iedereen met een beperking, zorgprofessionals, mantelzorgers en partners!We brengen verschillende aanbieders van zorg, sport- of vrije tijd in kaart. Ook tonen we PGB informatie, nieuws, beoordelingen en ervaringen van mensen en delen dit met jullie. Zo brengen we speciale aanbieders duidelijk in beeld en bepaal je eenvoudig zelf of een aanbieder bij je past.

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op