OPTISPORT

Een leven lang in beweging

Wij brengen je in beweging! Dit motto zegt precies wat wij ambiëren. Jong en oud aanzetten tot een actieve leefstijl omdat die hen gezonder, vitaler en gelukkiger maakt. Jaarlijks ontvangt Optisport vele sportieve bezoekers in haar ruim 200 sportaccommodaties door heel Nederland. Accommodaties variërend van zwembaden tot kunstijsbanen, sporthallen en health clubs. In al deze sportcentra heeft iedereen volop de ruimte en mogelijkheden om naar hartenlust te sporten, te ontspannen, te recreëren en te bewegen.

Beweegprogramma’s voor iedereen
Naast een goed en aantrekkelijk activiteitenprogramma voor alle leeftijdsfasen bieden wij in steeds meer zwembaden op maat gemaakte beweegprogramma’s voor specifieke gebruikersgroepen, zoals ouderen en mensen met een fysieke beperking of chronische aandoening. Want de ervaring is dat pijn, stijfheid en vermoeidheidsklachten verminderen door het bewegen in het warme water. In het water kunt u relatief onbelast bewegen en voelt u zich heerlijk licht. Zo werkt u op een verantwoorde en veilige manier aan uw conditie. Daarnaast is het sporten in een groep ook nog eens een gezellige, sociale activiteit.

"Onze drijfveer is om mensen in beweging te brengen en gezond te houden. Dit doen we voor jong en oud in onze 200 sportlocaties door heel Nederland.”

Citaat van Erwin van Iersel,
algemeen directeur Optisport

Stichting Hart in Actie
Optisport steunt de stichting Hart in Actie van harte. Door samen zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen én te houden kunnen we een bijdrage leveren aan een gezonde en vitale samenleving.

Meer informatie
Bent u zelf op zoek naar een aantrekkelijke en verantwoorde beweegactiviteit? Op www.optisport.nl kunt u zoeken naar de dichtstbijzijnde Optisport accommodatie in uw buurt. Vraag daar naar de sport- en beweegmogelijkheden die aansluiten bij uw specifieke wensen.

Erwin van Iersel,
algemeen directeur Optisport

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op