Onze beschermers

Beschermvrouw & -heer

Het is voor een kleine stichting als de onze van groot belang dat wij gesteund worden door bekende personen die naast (bestuurlijke) ervaring, de bekendheid en betrouwbaarheid van Stichting Hart in Actie kunnen vergroten door hun naam te verbinden aan onze organisatie.

Beschermvrouw en beschermheer zijn:

Liane den Haan, directeur-bestuurder ANBO

Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO (dé belangenbehartiger voor senioren) is de officiële beschermvrouw van Stichting Hart in Actie geworden. Zij doet dit omdat het doel van Stichting Hart in Actie haar enorm aanspreekt.

Lees verder

Floris Italianer, directeur Hartstichting

Behalve bovenstaande Liane den Haan, onze beschermvrouw en directeur-bestuurder van ANBO, heeft zich nu ook Floris Italianer, directeur van de Hartstichting beschikbaar gesteld als beschermheer van de Stichting Hart in Actie.

Lees verder

Comité van Aanbeveling

Het Comité van Aanbeveling kan helpen door Stichting Hart in Actie bij organisaties, zorginstanties, bedrijven of particulieren aan te bevelen.

Bettina Heefer, Voorzitter Stichting Hart4all

“Door te bewegen krijgen al je organen, zoals je longen, huid, maag, lever, nieren, darmen en hart meer bloed en daarmee meer zuurstof en voeding. Goed en regelmatig bewegen zorgt voor een betere conditie en een groter uithoudingsvermogen. Bovendien is het goed voor je sociaal kontakt, vandaar dat ik Hart in Actie graag steun als Lid van het Comité van Aanbeveling.” www.hart4all.nl

Jordan van Bergen, Directeur GeefGratis

Mijn quote .....
“Een actieve leefstijl waarin voldoende bewogen en/of gesport wordt, heeft veel positieve effecten op het welzijn van mensen met een chronische beperking.”

www.geefgratis.nl

Jan van Overveld, Voorzitter Hartpatiënten Nederland

“Stichting Hart in Actie draag ik een warm hart toe en sta voor 100% achter de doelstellingen. Het blijven sporten en bewegen is van levensbelang. Vooral nadat iemand wordt geconfronteerd met chronische ziekten. Het geeft behalve een betere conditie, ook een positievere levenshouding die uiteindelijk goed is voor de balans tussen lichaam en geest.” www.hartpatienten.nl

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op