Nieuws

Liane den Haan beschermvrouw

Liane den Haan, directeur-bestuurder van ANBO, is de officiële beschermvrouw van Stichting Hart in Actie geworden. Zij doet dit omdat het doel van Stichting Hart in Actie haar enorm aanspreekt. Het doel van Stichting Hart in Actie is om mensen met een chronische beperking of aandoening aan het bewegen te krijgen. “Ik wil Hart in Actie graag ondersteunen bij het uitdragen van deze belangrijke boodschap,” aldus Liane.

Lees verder

Stichting Hart in Actie genomineerd!

De landelijk opererende Stichting Hart in Actie (vestigingsplaats gemeente Mill en Sint Hubert) is één van de twaalf (12) genomineerden voor Redkiwi’s Goede Doelen Actie! Dat betekent dat deze vrij jonge organisatie kans maakt op een compleet nieuwe website t.w.v. 20.000 euro! Het enige wat zij hiervoor hoeven te doen is zoveel mogelijk stemmen verzamelen van personen die achter de doelstellingen van deze goede doelen stichting staan!

Lees verder

Website Hart in Actie ANBI proof

Vanaf 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s). Er komt een aantal nieuwe voorwaarden die ervoor moeten zorgen dat belastingbetalers, donateurs en begunstigden meer inzicht krijgen in het functioneren van goede doelen organisaties. De website van de landelijk werkende “Stichting Hart in Actie” is als een van de eerste goede doelen organisatie volledig ANBI-proof.

Lees verder

Wijzermetjebeperking versterkt Hart in Actie

Na de "ANBO" (de grootste belangenorganisatie voor ouderen), "de Hart&Vaatgroep" (de Hart&Vaatgroep is dé patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten) en "Optisport" (Optisport zet zich met kennis van zaken en passie in voor de ontwikkeling en exploitatie van sport- en leisurecentra), hebben nu ook het platform “Wijzermetjebeperking.nl” en “Stichting Hart in Actie” de handen ineen geslagen.

Lees verder

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op