Nieuws

Ouderen vaak minder actief

Ouderen blijken minder vaak de beweegnorm te halen dan ze zelf denken. Recent onderzoek toont dat weer aan.

Lees verder

Hart in Actie actief op beurzen

Samen met de Hartstichting en HartslagNU is Stichting Hart in Actie de komende weken met een gecombineerde informatieruimte weer op een aantal beurzen te vinden. Dit is een mooie gelegenheid voor u om ons te ontmoeten. Wij zijn onder andere aanwezig op een tweetal netwerkbeurzen van Maatwerk Media alsook op de Open dag van Sporthal ’t Hoogkoor.

Lees verder

Samenwerking met ANBO

Over het onderwerp “gezonder ouder worden” heeft er recentelijk een zeer constructief gesprek plaatsgevonden tussen enerzijds Toon Hermsen, oprichter/voorzitter van de Stichting Hart in Actie en anderzijds Liane den Haan en Renée de Vries, respectievelijk directeur-bestuurder en manager communicatie van de ANBO.

Lees verder

Hart in Actie en VitaValley starten samenwerking

Op dinsdag 13 mei 2014, hebben Toon Hermsen, oprichter en voorzitter van Stichting Hart in Actie, en Maarten Verkerk, bestuurder VitaValley, een intentieverklaring ondertekend voor samenwerking. Zowel Stichting Hart in Actie als VitaValley onderkennen het belang van sporten en bewegen als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Lees verder

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op