Lezenswaardig

Stichting Hart in Actie steunen?
Het kan via 4MORGEN!

Sinds kort is er een nieuwe manier van online winkelen waarmee je Stichting Hart in Actie gratis steunt. Als je via 4MORGEN winkelt, heb je toegang tot veel bekende webwinkels, zoals Albert Heijn, Coolblue, Zalando, en Thuisbezorgd. 4MORGEN maakte met al deze winkels afspraken, waarmee gratis doneren aan goede doelen mogelijk wordt.

Hoe werkt het?
Het klinkt misschien onlogisch, maar het werkt als volgt: Webwinkels besteden veel geld aan reclame en advertenties op allerlei websites om klanten te krijgen. Als je bestelt via 4MORGEN, ontvangt 4MORGEN een deel van dit reclamegeld. Dit geld kun jij als klant vervolgens doneren aan een goed doel. Via 4MORGEN betaal je hetzelfde als bij andere webwinkels. Elke keer als je iets koopt, keert 4MORGEN een bedrag uit aan jouw favoriete goede doel, zoals Stichting Hart in Actie.

Stichting Hart in Actie
De landelijk werkende Stichting Hart in Actie is sinds kort een van de goede doelen die je via 4MORGEN kunt steunen. Dat kun je doen door ons als favoriet aan te merken in je profiel. Alvast bedankt! Met jouw bijdrage kunnen we mensen met een chronische beperking of aandoening in ons land nog beter stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen.

Meld je ook aan bij 4MORGEN www.4morgen.org en steun Stichting Hart in Actie!

Meer weten?
Bel dan Toon Hermsen van Stichting Hart in Actie op telefoonnummer 0485-451847. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@hartinactie.nl of kijken op www.hartinactie.nl

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op