Lezenswaardig

Hart in Actie actief op beurzen

Samen met de Hartstichting en HartslagNU is Stichting Hart in Actie de komende weken met een gecombineerde informatieruimte weer op een aantal beurzen te vinden. Dit is een mooie gelegenheid voor u om ons te ontmoeten. Wij zijn onder andere aanwezig op een tweetal netwerkbeurzen van Maatwerk Media alsook op de Open dag van Sporthal ‘t Hoogkoor.

De eerste beursdag van Maatwerk Media vindt plaats op 18 september in Zaal Riche in Boxmeer. De tweede dag wordt gehouden op 16 oktober in Zalencentrum het Witte Huis in Zeeland. De Open dag van Sporthal ’t Hoogkoor in Boxmeer staat voor zondag 21 september op de agenda. Wij grijpen deze beurzen graag aan om een tweetal speerpunten van de Hartstichting uit te dragen. Vanzelfsprekend komt ook de beweegmissie van Stichting Hart in Actie ruimschoots aan bod.

Op de gecombineerde informatiestand kunt u terecht voor ruime inlichtingen over de inrichting van een 6-minutenzone en kunt u tevens pleiten voor reanimatieonderwijs op middelbare scholen door middel van het ondertekenen/invullen van de petitie. Met structureel reanimatieonderwijs zorgen we ervoor dat een hele nieuwe generatie leert reanimeren en levens kan redden. In oktober wil de Hartstichting minstens 40.000 handtekeningen hebben om het reanimatieonderwijs op de politieke agenda te krijgen. Help levens redden en teken de petitie op de site van de Hartstichting.

Stichting Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking én senioren op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met een groeiend aantal partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Bent u niet in de gelegenheid om naar één van de beurzen te gaan, maar wilt wel meer informatie over het belangeloze werk van Stichting Hart in Actie? Neem dan contact op met onze organisatie via telefoonnummer 0485 451847. U kunt natuurlijk ook kijken op: www.hartinactie.nl www.hartinactie.nl.

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op