Lezenswaardig

Boodschap verspreiden met Nolin Uitgevers

Soms heb je zo’n idee dat je wel van de daken kan schreeuwen. Zoiets waarvan je vindt dat iedereen het moet weten en in dit geval ook moet toepassen… Maar ja, als je het woord rap en wijds wilt verspreiden, dan wil je meer mensen bereiken dan alleen je eigen mailinglijst en social media kanalen. Hoe doe je dat dan? Met Nolin Uitgevers BV uit Hoogezand natuurlijk!

Nolin Uitgevers verzorgd geheel kosteloos allerlei publicaties ten behoeve van allerlei (patiënten) verenigingen en stichtingen verspreid door Nederland. Het is voor onze goede doelen organisaties van essentieel belang om regelmatig onze doelgroep en achterban te bereiken.

Dat maakt Nolin Uitgevers mogelijk, maar zij kunnen dat vanzelfsprekend niet alleen. Om de kosten te dragen vragen zij in de betreffende regio’s, waar de informatiebrochures uitkomen, de lokale ondernemers om een bijdrage. Dit doen zij d.m.v. telefonische benadering. Als dank voor de bijdrage krijgen deze sympathieke ondernemers een naamsvermelding in onze informatiebrochure. Op deze manier hebben wij op een perfecte manier onze belangrijke, levensreddende boodschap door heel Nederland en omringende landen kunnen verspreiden voor de Stichting Kies voor Leven en nu weer met onze Stichting Hart in Actie.

Sinds Nolin Uitgevers ten behoeve van onze Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI’s) op landelijke basis een informatiebrochure voor ons ging verzorgen, is het verspreiden van onze boodschap in een grote stroomversnelling terecht gekomen. Zonder de medewerking van Uitgever Nolin hadden we dit niet kunnen realiseren. Een goede en professionele communicatie door de publicatie van een folder of brochure onderstreept het maatschappelijke belang van onze organisatie en kan als marketinginstrument bijdragen aan het verder verwezenlijken van onze missie.

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken
Stichting Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doen wij samen met een groeiend aantal partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Meer weten?
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Toon Hermsen van de Stichting Hart in Actie, tel: 0485-451847. U kunt ook mailen naar info@hartinactie.nl. Voor uitvoerige informatie kunt u natuurlijk eveneens terecht op de uitgebreide website: www.hartinactie.nl

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op