Nieuws

Hart in Actie steunen? Het kan via 4Morgen!

Sinds kort is er een nieuwe manier van online winkelen waarmee je Stichting Hart in Actie gratis steunt. Als je via 4MORGEN winkelt, heb je toegang tot veel bekende webwinkels, zoals Albert Heijn, Coolblue, Zalando, en Thuisbezorgd. 4MORGEN maakte met al deze winkels afspraken, waarmee gratis doneren aan goede doelen mogelijk wordt.

Lees verder

Boodschap verspreiden met Nolin Uitgevers

Soms heb je zo’n idee dat je wel van de daken kan schreeuwen. Zoiets waarvan je vindt dat iedereen het moet weten en in dit geval ook moet toepassen… Maar ja, als je het woord rap en wijds wilt verspreiden, dan wil je meer mensen bereiken dan alleen je eigen mailinglijst en social media kanalen. Hoe doe je dat dan?

Lees verder

Lintje voor Toon Hermsen

Tijdens de lintjesregen op vrijdag 24 april werd Toon Hermsen (1938) thuis aan de Hoogveldseweg in Mill verrast met een Koninklijke onderscheiding. Namens de majesteit werd Toon door burgemeester Antoine Walraven benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees verder

Ouderen vaak minder actief

Ouderen blijken minder vaak de beweegnorm te halen dan ze zelf denken. Recent onderzoek toont dat weer aan.

Lees verder

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op