Neem contact op

Wilt u meer weten over de gratis diensten die wij leveren, neem dan direct contact met ons op (zie contactgegevens op deze pagina) of stuur ons een bericht via een e-mail of met onderstaand formulier. Wij reageren altijd binnen 24 tot 48 uur op uw vraag of opmerking.

Contact formulier

Een korte toelichting

Heeft u vragen of wilt u uw ideeën die u op gedaan heeft delen met iemand die kennis en verstand hiervan heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en maak een afspraak! Wij helpen u graag verder.

In het onwaarschijnlijke geval dat u een klacht heeft over Stichting Hart in Actie, haar werkwijze of die van haar bestuurs- leden (tot nu toe hebben wij nog nooit een klacht ontvangen), dan willen wij dit graag van u vernemen. Wij zullen er alles aan doen deze bij de juiste persoon neer te leggen en in behandeling te nemen. Ook bij een klacht ontvangt u binnen 48 uur een reactie van onze ideële organisatie.

Contactgegevens:

Stichting Hart in Actie
Hoogveldseweg 76
5451 AC MILL
(0485) 451847
06 23218376

Aanmelden nieuwsbrief:

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op